Bättre att mötas och göra upp

Att skicka pengar till bankkonton och saker på posten är tyvärr ganska osäkert. Om det är en bra, verifierad och betrodd säljare så är det klart du ska skicka sakerna till andra städer. Men om ni bor i samma stad vill vi göra det lätt för er att träffas.

Det är inte säkert att det är bäst för dig att ses där ni bor, du kanske bara är där på kvällar och nätter, och den som vunnit budet vill gärna ses på kontorstid. Därför har vi gjort en karta där du kan markera ut vilka platser du brukar vara på. Du kan markera kontoret, dra en cirkel runt ditt hem, kanske dra en linje längs en gata, eller markera ut andra centrala platser där du gärna träffar en köpare.

Genom att lägga alla kartor ovanpå varandra ser man vilka bud som finns runt platserna man själv befinner sig. Dra bara muspekaren över en plats och se aktuella bud och vilken kommentar budgivaren skrivit (kanske står det just ”kontorstid” -bra att veta!) Det ska vara lätt att sälja små saker ”i farten”, men glöm inte värdet av att sälja en bokhylla till grannen, jämfört med att frakta den till en annan del av landet. Ja, du fattar.

Det här inlägget postades i Funktioner. Bokmärk permalänken.